Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witajcie
W końcu postanowiłam zarejestrować się na forum i skrbnąć coś.
Przygotowania do ślubu już na finiszu, zostały jakieś drobiazgi. Powiem szczerze - wolałabym mieć to za sobą, ponieważ wszyscy są przeciwko nam. Ale co tam! To nie 1 raz. Damy rade. Zostało kilka tygodni. A potem honeymoon za granicą i trochę może odpoczniemy. I jeszcze zostanie mi przyzwyczajać się do nowego nazwiska. Nie wyobrażam sobie tego
Od stycznia pracuje w nowym wydziale i już na stałe. Wygrałam konkurs, chociaż totalnie się tego nie spodziewałam. Jest dużo pracy, jest stres, bo jednak patrzymy niejednokrotnie na ludzkie tragedie, ale trzeba się odcinać i iść dalej. Sam wydział jest Ok i wszyscy, którzy tam pracują także. Jestem zadowolona!
A co u Was? Tęsknie za pamiętnikami
W koncu się przyznała, że tęskni za pam! ? Wezcie mnie na ten honeymoon! Mi tez się przyda po weselu brata! ?
Mania, przecież Ci mówiłam, ze masz jechać z nami!
Oszukana i ślub ? a co z weselem? rodzinka morsa dalej daje w kość?
Nie ma wesela. I tak jestem już na skraju załamania i bliska odwołania ślubu, jeszcze jakbym miała wesele przeżyć to zawał murowany. Tak samo jak jego rodzinka i moja szaleją. Moich rodziców np. nie będzie. Ale mam to już gdzieś
najważniejsi jesteśmy my w tym wszystkim.
Ale jak to.. bez Twoich rodziców ? Zdecydowaliście się na cywilny? Wiadomo, najważniejsi jesteście wy:)
Tak wyszło tak, ślub cywilny.
a i tak mam nadzieję, że to będzie jeden z najlepszych dni w Twoim życiu! Może jeszcze wszyscy zaskoczą? POZYTYWNIE!
Strony: 1